Sinterklaas bij Speelparadijs Circus City!

Zaterdag 23 november vieren we Sinterklaas bij Circus City. Het belooft weer een hele gezellige middag te worden, met als hoogtepunt natuurlijk een bezoek van de Sint met zijn gevolg!

Wil je dit feest niet missen? Koop dan op tijd je kaarten aan de bar van ons speelparadijs! De voorverkoop start op 1 oktober 2019.

Het is mogelijk om uw budget van de MeedoenregelingTilburg te gebruiken.

Wij zijn deze dag exclusief open voor gasten met een Sinterklaas-ticket. Eventueel restant tickets worden op de dag zelf verkocht zolang de voorraad strekt. 

Ticketprijs kind €9,00 

Ticketprijs volwassen €2,00

 

Speelparadijs Circus City biedt haar podium aan!

Heeft u een leuke muziek- of toneelvoorstelling voor kinderen en zoekt u gratis exposure? Of heb je een dansgroep en wil je graag je fantastische moves laten zien aan een groot publiek? Dan is het podium van Circus City de juiste plek!

Speelparadijs Circus City is op zoek naar leuke acts voor kinderen tussen de 1 en 14 jaar! Wij bieden een ruim podium met licht- en geluidsinstallatie, een enthousiast jong publiek en gratis exposure in onze zaak én op onze website.

Heb je interesse? Stuur dan een mail met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Misschien sta jij dan binnenkort in onze spotlights!