Hoera! Circus City bestaat vijf jaar!!

 

Vrijdag 1 maart bestaat Speelparadijs Circus City vijf jaar! Reden voor een feestje dus!

 

Feestweekend

In het weekend van 9 en 10 maart vieren we onze verjaardag. Er zijn leuke extra activiteiten voor alle kindjes die dit weekend komt spelen en natuurlijk staat er ook iets lekkers  klaar voor onze jonge gasten.

 

Mooie prijzen

Het succes van ons speelparadijs hebben we natuurlijk vooral te danken aan onze gasten! Daarom verloten we vanaf 1 februari tot aan ons feestweekend wekelijks mooie prijzen onder onze bezoekers. Kom dus spelen en maak kans op entreetickets, een v.i.p.-dagje spelen of zelfs een strippenkaart!

 

Spelregels 

- Deze actie loopt van 01-02-2019 tot 10-03-2019.

- Bij iedere entree-transactie binnen bovengenoemde periode, ontvangt u een feestelijk enquete-kaartje. Door het kaartje in te vullen en te deponeren in onze feestelijke lustrumbus, neemt u automatisch deel aan de loterij. 

- Wekelijks op zondag worden er een aantal prijswinnaars uit de deelnemende loten getrokken. Winnaars ontvangen bericht via het opgegeven mailadres.

- Gewonnen prijzen kunnen worden opgehaald bij Circus City op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en het mailbericht dat u van ons heeft ontvangen.

- Over de uitslag van deze loterij kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Laat je schminken bij Circus City!

 

Wil jij je laten je veranderen in een mooie prinses of stoere superheld?
Evie staat ook komend schooljaar weer voor jullie klaar!

 

Agenda:

Zondag 3 februari 2019

Zondag 24 maart 2019

 

IMG 20170305 182218 323