Volg ons nu op Instagram en win een Circus City Funpakket voor twee!

Eindelijk is het dan zover; Speelparadijs Circus City heeft haar eigen Instagrampagina! Op deze pagina vind je een sfeerimpressie van ons indoorspeelparadijs, bedrijfsinformatie en lopende acties en evenementen. Om dit heugelijke feit te vieren met onze gasten, verloten we in december, januari, februari en maart maandelijks een prachtig Circus City Funpakket onder onze nieuwe volgers! Dit pakket bestaat uit twee entreetickets, 2 pretboxen naar keuze, een kan ranja, 2 heerlijke koffiespecialiteiten voor ouders of begeleiders en 2 Pez-dispencers naar keuze!

Wil jij dus een heerlijk onbezorgd dagje komen spelen? Volg ons dan nu!

Actievoorwaarden

  • Door Speelparadijs Circus City te volgen op Instagram doe je automatisch mee.
  • Elke laatste dag van de maanden december, januari, februari en maart verloten we een funpakket onder de nieuwe volgers van de betreffende maand. 
  • Winnaars worden via Instagram benaderd.
  • Over de uitslag van deze loterij kan niet worden gecorrespondeerd

 

 

 

Speelparadijs Circus City biedt haar podium aan!

Heeft u een leuke muziek- of toneelvoorstelling voor kinderen en zoekt u gratis exposure? Of heb je een dansgroep en wil je graag je fantastische moves laten zien aan een groot publiek? Dan is het podium van Circus City de juiste plek!

Speelparadijs Circus City is op zoek naar leuke acts voor kinderen tussen de 1 en 14 jaar! Wij bieden een ruim podium met licht- en geluidsinstallatie, een enthousiast jong publiek en gratis exposure in onze zaak én op onze website.

Heb je interesse? Stuur dan een mail met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Misschien sta jij dan binnenkort in onze spotlights!