Knutselen!

 

In het weekend worden bij Circus City regelmatig knutselactiviteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld met kerst, moederdag of gewoon zomaar. Knutselactiviteiten vinden plaats in het restaurantgedeelte van ons speelparadijs en iedereen is welkom om iets moois te maken!

 

Wil jij je bezoek aan Circus City nog leuker maken? Houd dan onze knutsel-agenda in de gaten! 

 

Knutselagenda:

Na de zomervakantie maken we onze knutselagenda voor het schooljaar 2018/ 2019 bekend.

 

 

 

Halloween

Zondag 28 oktober vieren wij Halloween bij Speelparadijs Circus City!

Durf jij te komen spelen in onze griezelig versierde speeltuin? Natuurlijk wordt er ook weer lekker geknutseld!


We zijn op deze speciale dag geopend van 10.00 uur - 18.30 uur en dit evenement is geschikt voor alle leeftijden.

Speelparadijs Circus City hanteert een normaal tarief op deze speciale dag en reserveren is niet nodig. Extra activiteiten zijn gratis na betaling van entreegeld.

 

 


Sinterklaas bij Circus City

Hij komt weer:  die lieve goede Sint…. En Circus City zou geen speelparadijs zijn,  zonder een bezoekje van de Goedheiligman en zijn bonte Pietengezelschap!

Zondag 25 november is Circus City daarom helemaal in Sinterklaasstemming. Pepernoten rapen, uit je dak gaan op vrolijke Sinterklaasmuziek en natuurlijk voor iedereen een momentje met Sinterklaas zelf!

 

Het evenement

 

De festiviteiten starten deze speciale dag om 12.00 uur met de komst van ons Pietenteam. Wij vragen daarom iedereen om vóór deze tijd binnen te zijn. Om 13.45 uur verwachten we Sinterklaas en hij zal blijven tot ongeveer 15.15 uur, zodat iedereen genoeg tijd heeft voor een persoonlijke ontmoeting. Na zijn vertrek spelen onze Pieten natuurlijk lekker door! Het evenement eindigt om 16.30 uur.

 

Ons speelparadijs is deze dag gewoon geopend van 10.00 uur tot 18.30 uur.

 

Kaartverkoop

 

De kaartverkoop is op 1 september 2018 van start gegaan. Kaarten zijn te koop aan de bar bij ons speelparadijs en bedragen €8,50 per kindje. Om zoveel mogelijk kindjes een kans te bieden om bij deze viering aanwezig te zijn, nemen we geen reserveringen aan met grote groepen volwassenen. 

Deze dag zijn we niet geopend voor reguliere gasten en verlenen wij alleen toegang tot ons speelparadijs op vertoon van een Sinterklaas-ticket. 

 

Ben er dus snel bij!! Op = op!

 

 

 

Laat je schminken bij Circus City!

 

Wil jij je laten je veranderen in een mooie prinses of stoere superheld?
Evie staat ook komend schooljaar weer voor jullie klaar!

 

Agenda:

zondag 7 oktober van 12.00 uur tot 17.00 uur

 

IMG 20170305 182218 323