Circus City steunt Quiet


Quiet Community is een marktplaats zonder geld, waar mensen met een zeer laag inkomen terecht kunnen.  Quiet Members hebben hier toegang tot producten en diensten die door particulieren en bedrijven gratis  aangeboden worden.
Omdat ook Quiet Members kunnen geven, werkt iedereen mee aan armoedeverzachting. Ze streven naar onderlinge ondersteuning, elkaar vertrouwen en iedereen voluit kansen geven.

Speelparadijs Circus City heeft in 2016 twee kinderfeestjes cadeau gegeven. Omdat dit goed is ontvangen wilden we meer doen! We nodigen daarom wekelijks een gezin uit om op een doordeweekse dag op onze kosten te komen spelen. Kijk voor de voorwaarden op www.quiet.nl.

Quiet Members, welkom bij Speelparadijs Circus City!

 

 

Wij steunen Stichting Tess!  

Begin 2018 stemden onze gasten via facebook op een goed doel dat wij weer een heel jaar als bedrijf zouden steunen. Er werd massaal op Stichting Tess gestemd en van 1 maart 2018 tot 1 maart 2019 hebben wij daarom op verschillende manieren geld ingezameld voor dit fantastische doel. Zo maakten we reclame in ons speelparadijs en op multimedia, doneerden we onze fooi en vroegen we gasten om een bijdrage in de collectebussen bij onze kassa's. Daarnaast verkochten we het hele jaar sokken voor €1,00 per paar aan gasten die geen sokken bij hebben. De volledige opbrengst van deze 'sokken actie' kwam ten goede aan stichting Tess.

 

Op 16 december hielden we een speciale 'Stichting Tess-dag' om mensen bewust te maken van het goede werk dat deze stichting verricht én om extra geld in te zamelen natuurlijk. Het werd een groot succes en dankzij onze bezoekers is er een flink bedrag binnengesleept!

 

In totaal hebben we €1331,83 kunnen schenken aan de stichting; hier zijn we zeer trots op! 

 

We bedanken Tess voor de prettige samenwerking en wensen de Stichting heel veel succes in de toekomst!

 

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.stichtingtess.nl en/of Facebook Stichting Tess

 

 

Speelparadijs Circus City steunt stichting Janneke’s droom


Eind 2016 heeft Circus City onze gasten op facebook gevraagd om een goed doel  voor ons te kiezen, waar we een jaar lang al onze fooi aan zullen doneren. De stichting Janneke’s Droom kreeg de meeste stemmen en hierom hebben er een jaar lang collectebussen van deze stichting bij onze kassa’s gestaan.

Omdat onze droom is, dat ieder kind vrij kan spelen, bleef onze steun niet bij een gelddonatie.  We boden Janneke’s droom  daarom exclusief een dag onze speeltuin aan, zodat alle kinderen gelinkt aan de stichting een dagje onbezorgd konden spelen met alle aanpassingen die hier voor nodig zijn.

Op 28 december hebben we ook samen met de vrijwilligers van Janneke's Droom geld ingezameld voor de stichting. Naast schminken, spelletjes e.a. activiteiten heeft Circus City deze dag de helft van alle entree-gelden gedoneerd. Met grote trots mogen we meedelen dat we het mooie bedrag van €1100,- hebben opgehaald deze dag!!

We bedanken iedereen van harte die hieraan heeft meegewerkt!

Wil je meer weten over de stichting Janneke’s droom, klik dan hier

 

KIKA-dag bij Circus City


In augustus 2016 werden wij benaderd door initiatiefnemer Rainier van Amelsvoort die zich al geruime tijd vol enthousiasme inzet voor KIKA. Hij doet volgend jaar voor de tweede keer mee aan “Run for KIKA marathon” door mee te lopen in de marathon van Chicago op 8 oktober 2017. Tijdens en voorafgaand aan dit grote evenement probeert Rainier, op allerlei originele manieren, een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen om KIKA te steunen in haar en vroeg Speelparadijs Circus City om hem te helpen.
Circus City heeft daarom in het weekend van 12 en 13 november 2016 50%  van alle entree gelden aan KIKA geschonken. Ook hebben we dit weekend samen met Rainier wat extra activiteiten georganiseerd om dit bedrag te vergroten.

Met trots kunnen we meedelen dat we in totaal €1000,- voor KIKA hebben opgehaald! We bedanken iedereen die zich heeft ingezet om dit succes mogelijk te maken.

Wil je Rainier blijven volgen in zijn strijd tegen kinderkanker?  Of wil je meer weten over KIKA? 

Klik dan op de volgende link:
Voor meer informatie over KIKA klik hier