feest

Vier je verjaardagsfeest bij Circus City!

Speelparadijs Circus city is dé plek om je verjaardagsfeestje te vieren! Leef je uit met al je vriendjes en vriendinnetjes in ons 2500m2 grote speelparadijs en beleef een absolute topdag!

Ons feestarrangement bestaat uit entree, onbeperkt ranja, een feestmenu naar keuze en een klein presentje voor ieder kind. De jarige mag na afloop van het feestje ook nog een cadeau uitzoeken in onze speciale cadeaukast!

Ons feestarrangement voor kinderfeestjes bedraagt €11,50 per kind en dient van tevoren gereserveerd te worden (minimaal 4 kinderen).

Houd er rekening mee dat u in de weekenden tot 13.00 uur kunt reserveren (aanvang). In de herfst- kerst- en carnavalsvakantie nemen wij i.v.m. drukte geen reserveringen aan.

Kinderfeestjes kunnen ook geboekt worden met de MeeDoenRegelingTilburg.

TIP! Bestel een heerlijke taart, soesjestoren of assortiment mini-donuts voor een extra feestelijke dag!

Thema feestjes

Ben jij een echte prinses? Of beeld jij je in dat je een stoere piraat bent? Vier dan je verjaardag geheel in stijl en boek een themafeestje!

Ons thema feestarrangement bestaat uit entree, onbeperkt ranja, een feestmenu naar keuze, een tafel geheel aangekleed in de stijl van jouw favoriete thema met allerlei kleine thema verrassingen (beker, speeltjes, snoepjes en een extra thema-cadeautje voor de jarige) om mee naar huis te nemen. De jarige mag na afloop van het feestje natuurlijk ook nog een cadeau uitzoeken uit onze speciale cadeaukast.

Ons thema feestarrangement bedraagt €16,50 per kind en dient van tevoren gereserveerd te worden (minimaal 4 kinderen).

Keuze opties thema’s:

  • Piraten
  • Prinsessen 
  • Dieren

Reserveer nu

schaduwlijntje

Circus City feestmenu

Kinderen mogen op de dag zelf kiezen wat ze willen eten. Alle gerechten worden geserveerd met een kleine verrassing om mee naar huis te nemen! Ze kunnen kiezen uit de volgende gerechten:

Frietjes met minisnacks

Pretbox met frietjes, fritessaus, 4 minisnacks naar keuze (frikandelletjes, bitterballen, kipnuggets, kaassouffleetjes of een mix).

Poffertjes

Pretbox met portie poffertjes, poedersuiker, boter.

Halal

Al onze feestgerechten zijn in een halal-variant te bestellen. 

Allergieën en voedselintolerantie

Natuurlijk kunnen we rekening houden met allergieën en voedselintolerantie. Onze keuken is hierop ingericht en we hebben o.a. glutenvrije varianten van onze feestmenu gerechten, die apart worden bereid in een geïsoleerd deel van onze keuken . Onze koks staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en een oplossing op maat te serveren!

Extra opties

Circus City Pluspakket


Wil jij je feestje nog completer maken? Bestel dan Circus City pluspakket! Alle kinderen krijgen tijdens het feestje dan een zakje chips naar keuze en een raket-ijsje. Aan het eind van het feestje ligt er voor iedereen nog een leuke en vooral lekkere verrassing klaar, om mee naar huis te nemen als aandenken. Het pluspakket bedraagt €5,00 per kindje.

Gebak


TIP! Soezentoren: Feestelijke toren van ongeveer 40 slagroomsoesjes, versierd met feestprikkers, snoepjes en bonte snoepstrooisels €14,95

Slagroomfeesttaart: voor 8 à 10 personen €14,95

Mini donuts: schaal met 20 mini-donuts in 4 verschillende feestelijke smaken €14,95

Eigen taart meenemen: €9,95