feest

Vier je verjaardagsfeest bij Circus City!

Speelparadijs Circus city is dé plek om je verjaardagsfeestje te vieren! Leef je uit met al je vriendjes en vriendinnetjes in ons 2500m2 grote speelparadijs en beleef een absolute topdag!

Ons feestarrangement bestaat uit entree, onbeperkt ranja, een feestmenu naar keuze en een klein presentje voor ieder kind. De jarige mag na afloop van het feestje ook nog een cadeau uitzoeken uit onze speciale cadeaukast!

Ons feestarrangement voor kinderfeestjes bedraagt €11,50 per kind en dient van tevoren gereserveerd te worden (minimaal 4 kinderen).

Houd er rekening mee dat u in de weekenden tot 13.00 uur kunt reserveren (aanvang). In de herfst- kerst- en carnavalsvakantie nemen wij i.v.m. drukte geen reserveringen aan.

Kinderfeestjes kunnen ook geboekt worden met de MeeDoenRegeling Tilburg.

TIP! Zorg er voor dat al de kinderen sokjes bij zich hebben. Deze zijn namelijk tijdens het spelen bij ons i.v.m. veiligheid en hygiëne verplicht. 

Thema feestjes

Verkleed jij je graag als prinses? Of beeld jij je in dat je een stoere piraat bent? Vier dan je verjaardag geheel in stijl en boek een themafeestje!

Ons thema feestarrangement bestaat uit entree, onbeperkt ranja, een feestmenu naar keuze, een tafel geheel aangekleed in de stijl van jouw favoriete thema en allerlei kleine thema verrassingen (beker, verkleed items en thema speeltjes) om mee naar huis te nemen. De jarige mag na afloop van het feestje ook nog een cadeau uitzoeken uit onze speciale cadeaukast.

Ons thema feestarrangement bedraagt €16,50 per kind en dient van tevoren gereserveerd te worden (minimaal 4 kinderen).

Keuze opties thema’s:

  • Piraten
  • Prinsessen 
  • Dieren

Reserveer nu

schaduwlijntje

Circus City feestmenu

Kinderen mogen op de dag zelf kiezen wat ze willen eten. Alle gerechten worden geserveerd met een leuke verrassing! Ze kunnen kiezen uit de volgende gerechten:

Frietjes met minisnacks

Pretbox met frietjes, fritessaus, 4 minisnacks naar keuze (frikandelletjes, bitterballen, kipnuggets, kaassouffleetjes of een mix).

Poffertjes

Pretbox met portie poffertjes, poedersuiker, boter.

Halal

Al onze feestgerechten zijn in een halal-variant te bestellen. 

Allergieën en voedselintolerantie

Ook kunnen we rekening houden met allergieën en voedselintolerantie. Onze keuken is hierop ingericht en we hebben bijvoorbeeld glutenvrije varianten van al onze feestmenu gerechten. Onze koks staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en een oplossing op maat te serveren!

Extra opties


TIP! Soezentoren: Feestelijke toren van ongeveer 40 slagroomsoesjes, versierd met feestprikkers, snoepjes en bonte snoepstrooisels €14,95

Slagroomfeesttaart: voor 8 à 10 personen €14,95

Eigen taart meenemen: €9,95