Veilig & schoon

We vinden het belangrijk dat onze jonge gasten onbezorgd kunnen spelen in een veilige, schone en overzichtelijke omgeving. We hebben veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel staan! Al onze toestellen zijn gecertificeerd en worden goed onderhouden. We controleren dagelijks op defecten en plegen regelmatig groot onderhoud. Daarnaast wordt het speelparadijs dagelijks na sluitingstijd schoongemaakt door ons schoonmaakteam en reinigen we zeer frequent de hele speelkooi en ballenbakken.

Om te zorgen voor een goede sfeer en een optimaal speelklimaat hebben wij met grote zorgvuldigheid een huisreglement samengesteld, waar al onze gasten, jong en oud, zich aan dienen te houden. Om het volledige reglement na te lezen klik hier 

Spelen en leren

Bij goed en slecht weer bieden wij kinderen de kans om eens lekker los te gaan! Bij Speelparadijs Circus City worden kinderen in een dynamische omgeving uitgedaagd om met elkaar te ontdekken, creëren en bewegen. Spelenderwijs kunnen ze hun energie kwijt en ontwikkelen ze hun motorische vaardigheden. 

Wij en de maatschappij

Circus City probeert zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Zo werken we o.a. aan het verduurzamen van onze producten en diensten. We scheiden ons afval en proberen ons energieverbruik terug te dringen door te investeren in energiezuinige installaties. We streven ernaar om binnen aanzienlijke tijd energieneutraal te ondernemen.

Circus City is maatschappelijk betrokken. We steunen allerlei organisaties die zich inzetten voor de gemeenschap en de betrokkenheid van kinderen. Zo steunen wij o.a. gezinnen die zijn aangesloten bij stichting Quiet en nemen we deel aan de MeedoenregelingTilburg.

Werken en leren

Als leer- en stagebedrijf leiden wij scholieren en studenten van verschillende opleidingen op om ervaring op te doen op de werkvloer. Zo werken we nauw samen met scholen gemeenschap De Rooi Pannen en begeleiden we jaarlijks hun leerlingen van de opleiding Horeca, Recreatie & Vrije tijd. Daarnaast begeleiden we leerlingen van verschillende praktijkcolleges en komen er regelmatig middelbare scholieren bij ons op snuffelstage. Voor meer informatie over stage lopen bij Circus City klik hier